Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان گفت: آزاد سازی ساحل اروند رود به مرور انجام خواهد شد و در هر مرحله 300 متر از آن برداشته می‌شود.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، صادق خلیلیان امروز چهارشنبه 11 اسفند ماه 1400 در گفت و گویی رسانه ایی از آغاز برداشتن خاکریز حاشیه رودخانه اروند خبر داد و اظهار کرد: با توجه به شرایطی که شهرهای خرمشهر و آبادان در طول جنگ تحمیلی داشتند، خاکریز طویلی در راستای افزایش امنیت در کنار اروندرود ایجاد شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: هدف از ایجاد این خاکریز که طول آن حدود 90 تا 100 کیلومتر است، جلوگیری از ورود افراد از آن سوی مرز بود. در واقع به نوعی محافظی برای مقابله با ورود افراد از کشور همسایه به شمار می‌رفت که البته شرایط جنگی این گونه اقتضا می‌کرد.

استاندار خوزستان با بیان اینکه این خاکریز عملاً اجازه دسترسی مردم شهر‌های آبادان و خرمشهر را به رودخانه اروند نمی‌داد، افزود: با پایان یافتن جنگ، مردم درخواست داشتند که دسترسی آنها به محدوده اروند امکان پذیر شود و آنها اجازه رفتن به ساحل اروند در محدوده شهرهایشان را داشته باشند.

خلیلیان بیان کرد: با توجه به اینکه اروند برای مردم خرمشهر و آبادان یک نماد است و زندگی آنها به نوعی با آن گره خورده، در بازدید وزیر کشور از جزیره مینو این موضوع مورد بررسی قرار گرفت و با مباحث مطرح شده در این جلسه و نظر مثبت ایشان قرار شد آزاد‌سازی ساحل اروند به مرور انجام شود.

نماینده عالی دولت در خوزستان در باره نحوه برداشتن خاکریز از سواحل اروند، توضیح داد: بر اساس هماهنگی که انجام شد مقرر شد در هر مرحله 300 متر از خاکریز برداشته شود که آزاد‌سازی نخستین 300 متر از خاکریز طویل اروند از "مینو شهر" کلید خورده و در حال حاضر با برداشتن خاکریز در این ناحیه مرحله ساماندهی، زیبا‌سازی و تکمیل روشنایی و نورپردازی در جریان است که به زودی مردم می‌توانند از زیبایی‌های طبیعی اروند استفاده و خاطره سال‌های گذشته با اروند را بار دیگر زنده کنند.

او اضافه کرد: خاکریز اروند یک دفاع امنیتی است که می‌تواند از ورود غیر قانونی اسلحه و در مجموع قاچاق جلوگیری کند به این دلیل نیازی به برداشتن کل خاکریز وجود ندارد.

خلیلیان افزود: اولویت برداشتن خاکریز اروند در محدوده شهرهای خرمشهر و آبادان است تا مردم ساکن در این شهر‌ها و گردشگرانی که به این شهر‌ها سفر می‌کنند بتوانند از زیبایی‌های خدادادی اروند هم بهره ببرند.

استاندار خوزستان در پایان در پاسخ به این پرسش که در نهایت چه میزان از خاکریز 100 کیلومتری اروند برداشته خواهد شد و با آزاد‌ سازی ساحل در اختیار مردم قرار خواهد گرفت، بیان کرد: به مرور حدود 9 تا 10 کیلومتر از طول این خاکریز برداشته خواهد شد و با آزادسازی در اختیار شهرداری‌های واقع در منطقه آزاد اروند قرار خواهد گرفت./انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جنگ تحمیلی وزیر کشور روشنایی قاچاق منطقه آزاد اروند استاندار خوزستان ساحل آبادان و خرمشهر اروند رود برنا خوزستان خاکریز استاندار خوزستان ساحل اروند آزاد سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۵۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی آب از سد آزاد به سد قوچم آغاز شد

مرحله آزمایشی رها سازی آب از سد آزاد به سد قوچم جهت ذخیره و انتقال به شهر دهگلان آغاز شد. - اخبار استانها -

حسین راهنورد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم کردستان از رهاسازی آب از سد آزاد به سد قوچم جهت ذخیره و انتقال به شهر دهگلان خبر داد و اظهار داشت: هدف از اجرای این پروژه، تأمین آب شرب شهرستان‌های دهگلان، قروه و دزج است.

وی افزود: این اقدام در ادامه تحقق اهداف سد آزاد و سامانه‌های انتقال برای تأمین آب شرب پایدار بخشی از استان کردستان بوده که پروژه تأمین آب شرب شهر سنندج از این سد در آذر ماه 1401 به بهره‌برداری رسید و در ادامه و آینده نزدیک، آب از سد قوچم به شهر دهگلان منتقل خواهد شد.

معاون اجرایی سد آزاد و ژاوه گفت: رهاسازی اولیه آب از سد آزاد به سد قوچم انجام شده و تا پایان اردیبهشت‌ماه جاری سعی بر این است که آب شرب دهگلان تأمین شود.

وی در پاسخ به این سؤال که پروژه آبرسانی به قروه و دزج چه زمانی به اتمام می‌رسد؟ عنوان کرد: بستگی به تأمین بودجه و نقدینگی دارد، در حال حاضر شش هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز است.

راهنورد بیان کرد: تاکنون برای اجرای پروژه حدود 20 هزار میلیارد تومان هزینه شده است.

انتهای پیام/481/.

دیگر خبرها

  • صعود دسته جمعی به ارتفاعات بازی دراز آغاز شد
  • ماجرای غزه اربعین سال ۱۴۰۳ را متفاوت و منحصر به‌فرد کرده است
  • آغاز اجرای طرح زنجیره ارزش راهبردی ماهیان گرمابی خوزستان
  • رهاسازی آب از سد آزاد به سد قوچم آغاز شد
  • امروز با سعدی: که حال غرقه در دریا نداند خفته بر ساحل
  • شناسایی ۱۶ هزار میلیارد تومان ملک برای مولد سازی در هرمزگان
  • بهسازی و آسفالت ۹۴ کیلومتر راه روستایی در استان کرمانشاه
  • آزاد سازی ۳۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در اسلامشهر
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند